Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hesabınızın Dondurulması veya Silinmesi arasındaki fark nedir?
#1
Hesabınızı dondurursanız:
  • İstediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz.
  • İnsanlar zaman tünelinizi göremez ve sizi aratamaz.
  • Bazı bilgiler başkaları tarafından görülmeye devam edebilir (ör. gönderdiğiniz mesajlar).
  • Oculus Ürünlerine veya Oculus bilgilerinize erişmek için Facebook hesabınızı kullanamazsınız.
  • Yalnızca sizin kontrol ettiğiniz Sayfalar da dondurulur. Sayfanız dondurulursa insanlar Sayfanızı göremez veya arama yaptıklarında bulamaz. Sayfanızın dondurulmasını istemiyorsanız Sayfanızın tam kontrolünü bir başkasına verebilirsiniz. Ardından Sayfayı dondurmaya gerek kalmadan yalnızca hesabınızı dondurabilirsiniz.
Hesabınızı silerseniz:
  • Silme işleminin ardından tekrar erişim sahibi olamazsınız.
  • Talepten birkaç gün sonra silme işlemini gerçekleştiririz. Bu süre içerisinde Facebook hesabınıza tekrar giriş yaparsanız hesabınızı silme isteğiniz iptal edilir.
  • Mesajlaşma geçmişi gibi bazı bilgiler hesabınızda depolanmaz. Dolayısıyla, hesabınız silindikten sonra arkadaşlarınız gönderdiğiniz mesajlara erişmeye devam edebilir.
  • Bazı dosyaların (ör. günlük kayıtları) kopyaları veritabanımızda kalabilir, ancak bunlar kimliğinizi belirlemek için kullanılabilecek detaylardan arındırılır.
  • Oculus'ta oturum açmak için Facebook hesabınızı kullanıyorsanız Facebook hesabınızı sildiğinizde Oculus bilgileriniz de silinir. Bu, uygulama içi alışverişleriniz ve başarılarınız da dahildir. Uygulama iadesi yapma imkanınızı ve mevcut mağaza kredilerinizin tamamını kaybedersiniz.
  • Yalnızca sizin kontrol ettiğiniz Sayfalar da silinir. Sayfanızın silinmesini istemiyorsanız Sayfanızın tam kontrolünü bir başkasına verebilirsiniz. Ardından Sayfayı silmeye gerek kalmadan yalnızca hesabınızı silebilirsiniz.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi